Menu
Your Cart

Όροι & Προϋποθέσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα zitamas.gr ανήκει στην εταιρία:

Επωνυμία        : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Δρασ/τητα       : ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ &
ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε.
Διεύθυνση       : Τέρμα Καρακανδά, Αμαλιάδα, Τ.Κ.: 27200
Τηλέφωνο       : 26220 24884, FAX: 26220 21855
ΑΦΜ               : 094205816
ΔΟΥ                : ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Γ.Ε.Μ.Η          : 47188125000

Υποκατάστημα : Zitamas - Τεχνικό Πολυκατάστημα
Διεύθυνση        : 8ο χλμ. Ε.Ο. Πύργου - Πατρών, Τ.Κ.: 27131
Τηλέφωνο         : 26210 54102, 26210 54029

Πριν προχωρήσετε στην παραγγελία σας, παρακαλούμε να εξετάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, συμφωνείτε να δεσμευτείτε από τους όρους αυτούς:

1. Όριο Ηλικίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα zitamas.gr πωλεί προϊόντα μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την πώληση σε αντίθετη περίπτωση.

2. Ωράριο

Το ηλεκτρονικό κατάστημα zitamas.gr είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες / πελάτες 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Η τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία είναι εφικτή εντός των ωρών 08:00-17:00 τις καθημερινές, και 08:00-14:00 τα Σάββατα. Τα παραπάνω ωράρια δεν ισχύουν σε περιπτώσεις αργιών.

3. Αναλυτικές υπηρεσίες

Το zitamas.gr παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για την αγορά και την αποστολή των προϊόντων του. Αγορές είναι δυνατές μέσω διαδικτύου, fax, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλέφωνου. Λαμβάνετε πάντα επιβεβαίωση της αγοράς σας, επιλέγετε εσείς τον τρόπο πληρωμής και παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στο χώρο σας με ασφαλή συσκευασία. Όλες οι αποστολές των προϊόντων συνοδεύονται από νόμιμο παραστατικό (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).

4. Τιμές και παραγγελία

Το ποσό που αναγράφεται σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος zitamas.gr περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% χωρίς τα έξοδα μεταφοράς. Ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής / αποστολής για να ενημερωθεί για το τελικό ποσό.

5. Αποποίηση ευθύνης

Το zitamas.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί πέρα από τις διαδικασίες που μπορεί να ελέγξει. Δεν ευθύνεται για απώλεια ή καθυστέρηση παραγγελίας, διακοπή τηλεφώνων ή ηλεκτρικού δικτύου καθώς και βλάβες σε επίπεδο λογισμικού, προγραμμάτων ή άλλων συστημάτων. Σε κάθε περίπτωση παραμένει στην διάθεση των πελατών του για την επίλυση και την διευθέτηση προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν.

6. Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημέρωση για την επιβεβαίωσή της μέσα σε 24 ώρες από την ηλεκτρονική καταχώρηση. Μπορείτε να τυπώσετε αυτή την σελίδα και να την κρατήσετε ως απόδειξη έως ότου λάβετε και το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) που αφορά την αγορά σας. Κατά την παραλαβή του προϊόντος θα βρείτε ολόκληρο το ποσό αγοράς το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τους φόρους καθώς και τα έξοδα μεταφοράς. Ενημερώστε μας πριν την αγορά σας σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου/δελτίου αποστολής αντί απλής απόδειξης.

7. Συσκευασία προϊόντων

Το zitamas.gr είναι υπεύθυνο για την σωστή και ασφαλή συσκευασία των προϊόντων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του καθενός τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αν εντοπιστεί από τον πελάτη/αγοραστή προϊόν το οποίο δεν είναι άρτιο κατά την παραλαβή του, με χρέωση της εταιρίας μας θα γίνει η όποια αντικατάσταση, αφού πρώτα έχει προηγηθεί άμεση τηλεφωνική ενημέρωση ή επικοινωνία από τον πελάτη. Το zitamas.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα ελέγχου του προϊόντος ώστε να αποφασίσει για την κατάσταση του καθώς και αν φέρει ευθύνη ή όχι ο πελάτης για αυτό.

8. Πληρωμή και παράδοση

Με εξαίρεση τις περιπτώσεις της αντικαταβολής, η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται αφού το zitamas.gr λάβει ολόκληρο το ποσό που αφορά την κάθε παραγγελία. Η παράδοση γίνεται άμεσα με την επιβεβαίωση της πληρωμής. Στην χρονική διάρκεια της κάθε παράδοσης δεν λαμβάνονται υπόψη καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, καιρικές συνθήκες ή άλλες απρόοπτες καταστάσεις.

9. Συνολικό κόστος μεταφοράς

Το τελικό κόστος των μεταφορικών εξαρτάται από τον προορισμό (δυσπρόσιτες περιοχές, ακριτικά νησιά, μέρη έκτος Ελλάδος), τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση ενημερώνεται για την συνολική χρέωση πριν ολοκληρώσει την παραγγελία του.

10. Τρόποι πληρωμής

Οι πελάτες που επιθυμούν να παραγγείλουν από το zitamas.gr μπορούν να επιλέξουν από τις εξής επιλογές. Η διεκπεραίωση της παραγγελίας γίνεται εφόσον έχει γίνει συνολική εξόφληση τόσο για τα είδη όσο και για τα έξοδα μεταφοράς.

Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

11. Τρόποι αποστολής  και παράδοσης

Η παράδοση των παραγγελιών προς την διεύθυνση του παραλήπτη γίνεται είτε από υπάλληλο του zitamas.gr με ίδιο μέσο, είτε με την συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών σε ορισμένες περιπτώσεις με το συνεργαζόμενο πρακτορείο. Ο κάθε πελάτης επιπλέον μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από την φυσική έδρα του zitamas.gr κατόπιν συνεννόησης χωρίς επιπλέον χρέωση μεταφορικών.

12. Έκδοση απόδειξης/τιμολογίου

Η εταιρία zitamas.gr υποχρεούται να εκδώσει νόμιμο παραστατικό (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) βάσει των στοιχείων που ο εκάστοτε πελάτης θα δηλώσει πριν την αγορά.

13. Εγγύηση προϊόντων / επιστροφές

Η χρόνια εμπειρία και η τεχνογνωσία σε ό,τι αφορά τα προϊόντα του zitamas.gr εγγυάται την σωστή φύλαξη / συντήρηση των προϊόντων στην έδρα του. Η ομάδα του zitamas.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραδοθεί το προϊον στον πελάτη, σε άρτια κατάσταση και λειτουργικότητα.

Στις περιπτώσεις ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με το zitamas.gr εντός 5 ημέρων από την παραλαβή του προϊόντος προκειμένου να γίνει η σωστή συνεννόηση η οποία μπορεί να αφορά την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή χρημάτων* σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό, ή την ακύρωση της συναλλαγής όταν πρόκειται για αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος. Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με ένα ίδιο ή άλλο ίσης αξίας.

14. Περιορισμοί χρήσης

Το περιεχόμενο του zitamas.gr είναι καταγεγγραμένο με βάση την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προστατεύεται από την διεθνή νομοθεσία σε ότι αφορά τα συγγραφικά δικαιώματα. Το υλικό που περιέχεται στο zitamas.gr δεν μπορεί να αντιγραφεί, διανεμηθεί η διαβιβαστεί χωρίς την έγγραφη άδεια του zitamas.gr

15. Περιορισμοί ευθύνης

To zitamas.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τεχνικά λάθη οποιουδήποτε τύπου τόσο στον υπολογιστή όσο και στο λογισμικό του εκάστοτε πελάτη. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για ζημιές που μπορεί να προέλθουν από την χρήση αυτής της διεύθυνσης.

16. Διασφάλιση προσωπικών δεδομένων

Η συλλογή των προσωπικών στοιχείων των πελατών από το zitamas.gr γίνεται με βάση την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Η εισαγωγή των στοιχείων του κάθε πελάτη στον ιστότοπο zitamas.gr αποτελεί συγκατάθεση των πελατών για την χρήση τους με βάση τον σκοπό που αναγράφεται παραπάνω. Το zitamas.gr δεσμεύεται ότι δεν θα ενοικιάσει, πουλήσει η διανείμει τα στοιχεία αυτά προς τρίτους και για κανέναν λόγο.

17. Τροποποίηση όρων

Το zitamas.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους που αναγράφονται σε αυτή την σελίδα όσον αφορά τις παραγγελίες. Χρησιμοποιώντας το zitamas.gr συμφωνείτε στη δέσμευση με αυτές τις τροποποιήσεις αλλά και τους αναγραφόμενους όρους λειτουργίας.

18. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Οποιοσδήποτε πελάτης αγοράσει προϊόν από το zitamas.gr διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα της επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών, για οποιονδήποτε λόγο και μπορεί να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν.

Τα παραπάνω ισχύουν μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση,  δεν έχουν δηλαδή τεθεί σε λειτουργία και δεν έχουν υποστεί φθορά τόσο σε επίπεδο προϊόντος όσο και σε επίπεδο συσκευασίας.

Στην περίπτωση που το zitamas.gr διαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί κάθε δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων προς την έδρα μας βαρύνει αποκλειστικά των πελάτη/αγοραστή.