Phone

26210 54102

Η εταιρεία μας, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της TYM για όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2004 και εισήγαγε την πρώτη γραμμή συμπαγών τρακτέρ στην αγορά των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία και έγινε αμέσως επιτυχία. Μέσα σε μόνο ένα χρόνο, η TYM ξεκίνησε να αυξάνει τις πωλήσεις και τις διανομές της προκειμένου να συμπεριλάβει και αρκετές πολιτείες του Καναδά αλλά και τις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Κατασκευασμένα στη Σεούλ της Νότιας Κορέας από την “Tong Yang Moolsan” και συναρμολογούμενα στην πολιτεία Γουίλσον της Βόρειας Καρολίνας, τα μοντέλα τρακτέρ της ΤΥΜ προσφέρουν πολύ υψηλές επιδόσεις, με ισχύ από 25 έως και 105 ίππους. 

 

Η ΤΥΜ έχει δεσμευτεί να επεκτείνει συνεχώς τη θέση της σαν προμηθευτή υψηλής ποιότητας συμπαγών τρακτέρ στις κατάλληλες διαστάσεις και μεγέθη στη Βόρεια Αμερική αλλά και να δημιουργεί επιχειρηματικά πλεονεκτήματα στους εμπόρους της παρέχοντάς τους άριστης ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές στην αγορά.

 

Είναι επιπλέον δεσμευμένη να διασφαλίζει τη βιώσιμη ανάπτυξή της μέσω του εξαιρετικού προσωπικού της που διευθύνει τις εργασίες της με υψηλό αίσθημα ήθους και ευθύνης και μέσω τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων της.

Η δημοτικότητα των τρακτέρ TYM πηγάζει από το συνδυασμό των υψηλών προδιαγραφών και της άριστης εργονομίας. Η εταιρεία παράγει περισσότερα από 10.000 τρακτέρ ετησίως προκειμένου να είναι σε θέση να ικανοποιεί τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτησή τους σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία και οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
 
Όλα τα τρακτέρ TYM είναι πολύ απλά στη λειτουργία και τη χρήση τους.

Κάθε μοντέλο της εκτενούς σειράς τρακτέρ της TYM έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη χάρη στην ποιότητα,
την αξιοπιστία και τις προσιτές τιμές του. Χρησιμοποιούνται και καλύπτουν τις ανάγκες πολύ απαιτητικών και ποικίλων χώρων, όπως τα γήπεδα, τα τερέν γκόλφ, οι ιππικές εγκαταστάσεις και φυσικά οι γεωργικές εγκαταστάσεις.
Τα τρακτέρ της TYM χρησιμοποιούνται κατά κόρον από αγρότες και κτηνοτρόφους καθώς έχουν σχεδιαστεί με τη δυνατότητα τοποθέτησης παρελκόμενων, όπως εμπρόσθιου φορτωτή και άλλων.
 
 
 
Η TYM παρέχει ένα συνολικό πακέτο το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί. Έτσι όταν χρειάζεστε κάτι πάνω στο οποίο μπορείτε αληθινά να στηριχτείτε, η απάντηση είναι απλή – η απάντηση είναι TYM!
Κάθε τρακτέρ TYM σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Πριν από την αναχώρηση από το εργοστάσιο, η λεπτομερής επιθεώρηση που πραγματοποιείται σε κάθε μονάδα, εξασφαλίζει ότι όλες οι μονάδες πληρούν τις προϋποθέσεις ποιότητας.
 
 
 
Το 1993 η “TYM” ίδρυσε το ινστιτούτο έρευνας και ανάπτυξης γεωργικών μηχανημάτων, το οποίο έλαβε την πιστοποίηση ISO 9002 το 1995. Το 2002 το εργοστάσιο γεωργικών μηχανημάτων έλαβε την πιστοποίηση ISO 14001. Το αποτέλεσμα της δημιουργίας αυτών των εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, είναι ότι όλα τα τρακτέρ της TYM έρχονται με πλήρη κατάλογο
ανταλλακτικών και πλήρη μηχανική υποστήριξη.

Επειδή η νέα μας ιστοσελίδα με τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων TYM είναι προς το παρόν υπό κατασκευή, τον αναλυτικό κατάλογο όπως και πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της εταιρίας μπορείτε προσωρινά να αναζητάτε στην κεντρική ιστοσελίδα της:  http://tym-traktoren.de/  ή στο http://tym-tractors.com/